Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptation Islands verleidster Pommeline in gevaar in Mexico

De blondine is samen met vriend Merijn op vakantie in het zonnige Mexico, waar zij anders dan tijdens Temptation Island, vooral eropuit gaan om avonturen te beleven. De twee besloten voor hun vlog op excursie te gaan, waarbij ze een grot gingen bezichtigen. Wanneer de twee ook het water induiken vanaf een platform, komt de Belgische schone totaal verkeerd terecht. Pommeline moet haar vakantie dan ook met een paar gekneusde ribben en een heleboel plekken zien af te maken. Ai!

Gordon heeft geen moeite met ouder worden

De presentator mag volgend jaar dan wel vijftig kaarsjes uitblazen, oud voelt hij zich allerminst. “Ik vind vijftig het nieuwe veertig, ik heb totaal geen moeite met die leeftijd of het ouder worden”, laat Gordon weten. Wel vindt de voormalige zanger het tijd voor een opfrisbeurt en wil hij – like always – weer wat strakker in zijn vel zitten. "Ik ga wel mijn tanden laten opschonen en extra voor mijn lijf zorgen. Als ik terug ben van vakantie, ga ik naar de sportschool". Dat laatste heeft voornamelijk te maken met het feit dat hij in november strak in het pak moet. "Ik start met een intensief trainingsprogramma en voedingsschema. Afvallen blijft zwaar, maar ik wil nog één keer de poging wagen". De presentator heeft dan ook veel over voor zijn lichaam en uiterlijk, maar plastische chirurgie is naar eigen zeggen niet aan hem besteed. "Ik ben geen man die botox of andere hulpmiddelen gaat gebruiken. Maar als je ouder wordt, wil ik er wel zo goed mogelijk uit blijven zien".

Vriendin Peter-Jan Rens opent na realityshow eigen kledingwinkel

De realityshow van Peter-Jan Rens en zijn Virginia is alweer een tijdje van de buis, dus is het weer tijd om geld te verdienen. Via social media laat de 23-jarige weten een zaak in Leerdam te beginnen, waarvan morgen de deuren op zullen gaan. "Aanstaande zaterdag 8 Juli om 12.00 uur is de opening van de kledingwinkel aan de Vlietskantstraat 29 in Leerdam! De openingsactie is 10% korting op alle artikelen. Onze prijzen per artikel gaan niet hoger dan maximaal €25,-. Daarbij krijg je als kopende klant ook nog een leuke goodybag mee t.w.v €5,-. En natuurlijk staat er een hapje en een drankje! Wie ga ik zien zaterdag?", schrijft ze op Facebook. De realityster wil betaalbare kleding verkopen aan alle vrouwen van ons land. Dus of je nou een maatje 38 of een maatje 52 hebt, je weet waar je vanaf morgen zijn moet!

Bron: AD, Nu.nl, Telegraaf Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook