Hollywood Breakfast

Rise and shine! Dit gebeurde er vannacht in Hollywood.

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

‘Venus Williams was niet fout bij dodelijk auto-ongeluk’

Een maand geleden raakte de professioneel tennisster betrokken bij een auto-ongeluk in Florida, waarbij de andere bestuurder, de 78-jarige Jerome Barson, in het ziekenhuis overleed aan zijn verwondingen. In eerste instantie dacht de politie dat de fout bij Venus lag, omdat zij geen voorrang zou hebben verleend op een kruising. Uit videomateriaal blijkt nu dat de tennisster niet verkeerd heeft gehandeld. De auto die voor haar reed stopte abrupt, waardoor de tennisster genoodzaakt was om te stoppen, maar de 78-jarige hierdoor wel tegen haar aankwam. De familie van de man heeft inmiddels een aanklacht tegen Venus ingediend en eist een schadevergoeding van de tennisster.

Madonna opent ziekenhuis in Malawi

Het is geen geheim dat de zangeres het land een warm hart toedraagt, helemaal omdat vier van haar in totaal zes kinderen in het land geboren zijn. Afgelopen dinsdag opende de Queen of Pop dan ook een ziekenhuis genaamd het Mercy James Institute for Pediatric Surgery and Intensive Care. De popster noemde het ziekenhuis naar haar dochter, die er elf jaar ter wereld kwam. De zangeres laat weten dat ze dit altijd al heeft beloofd om te doen. "Als je in de ogen van een hulpbehoevend kind kijkt, waar dan ook, wil je als mens alles doen wat je kunt om te helpen". Na jaren hard aan de ideeën en de uitvoering ervan te hebben gewerkt, is Madonna's droom nu eindelijk realiteit geworden.

Amal Clooney beviel als eerste van zoon Alexander

Het is misschien wel de meest gestelde vraag van de afgelopen tijd, maar de kersverse ouders hielden lange tijd hun mond dicht. Het Amerikaanse tv-programma Entertainment Tonight heeft inmiddels de geboorteakte van Ella en Alexander in handen, waaruit blijkt dat Amal als eerste – op 6 juni om 12:54 uur om precies te zijn – beviel van zoonlief Alexander. Twee minuten later zou zijn tweelingzus Ella zich hebben aangediend. Het gezinnetje werd deze week voor het eerst samen gespot, toen zij per privéjet naar het Italiaanse Milaan vlogen voor een welverdiende vakantie aan het comomeer.

Bron: RTL, Nu.nl, Telegraaf Beeld: Getty, ANP

Laatste nieuws

Zie ook