Viral: Ex-man van vrouw die van klif afvalt doet zijn verhaal

Dit filmpje zag er zó pijnlijk uit.

Lees ook

Het was één van de meest bekeken filmpjes van het moment, maar lange tijd bleef onduidelijk hoe het met de vrouw in kwestie is afgelopen. De maker van het bekende filmpje, Alexander Tikhomoriov, doet nu zin verhaal.

Filmpje

Je besluit om van een klif in Mallorca te springen, maar bedenkt je op het allerlaatste moment om het toch niet te doen. Dat kan haast niet goed gaan en dat ging het helaas ook niet. Het filmpje leverde dan ook veel geschrokken reacties achter. Alexander doet nu voor het eerst een boekje open over het desbetreffende filmpje. “Ik filmde dit samen met een vriend. De vrouw die naar beneden valt, is mijn ex”, vertelt hij. De vrouw blijkt het Russische model Mary Shum te zijn, die op Instagram meer dan 443.000 volgers heeft.

Herstel

“Mary viel eerst op een ander stuk rots – drie meter lager – ze heeft niets gebroken zoals de meeste mensen wellicht vreesden. Maar ze bezeerde wel haar voeten en rug”. Ondanks dat Mary, met wie hij samen een kindje heeft, na een bezoek aan het ziekenhuis een paar dagen niet kon lopen, wist ze vrij snel te herstellen van de val.

Ook de vriend van het voormalige koppel, de bekende Instagrammer Jay Alvarrez, was een veel besproken onderwerp, doordat hij zijn voet wegtrok toen Mary van de klif viel. Hij trok zijn been niet weg omdat hij een eikel is, maar omdat alles razensnel in een fractie van een seconde gebeurde". Mary koestert dan ook geen wrok tegen hen en zal in de toekomst eerst twee keer nadenken voordat ze deze fout nog een keer maakt.

Lees ook: Bizar: Deze skydivers hebben een engeltje op hun schouder

Bron: HLN.be Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook