Hollywood Breakfast

Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

'Prins Harry gaat binnenkort op zijn knieën'

Prins Harry is als een blok is gevallen voor Meghan Markle en het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat hij binnenkort een aanzoek doet. Dat meldt een insider aan The Daily Mail. Volgens de bron is Harry ervan overtuigd dat hij de vrouw van zijn dromen heeft gevonden en zal hij rond zijn verjaardag – 15 september – op zijn knieën gaan om de actrice de grote vraag te stellen.

Ook lijkt het antwoord van Meghan nu al vast te staan. De Suits-actrice was recent aan het shoppen voor een avondjurk, maar besloot ook alvast wat bruidjurken te passen. Een van haar vriendinnen vertelt aan The Sun: "Het was voor de leuk. Ze was met een aantal vriendinnen en ze waren allemaal van mening dat ze er prachtig uitzag."

De Amerikaanse actrice zou helemaal weg zijn van een jurk van een Canadese designer, waarbij het middenrif ontbloot is, maar volgens de vriendin zou Meghan hebben gegrapt dat het niet gepast is voor een koninklijk huwelijk. "Ze grapte dat ze hiermee niet bij het altaar zou kunnen verschijnen bij de Westminster Abbey. Maar het feit dat ze bruidsjurken past en dat ze denken over hun bruiloft toont wel aan hoe serieus ze zijn."

Dronken Shia Labeouf opgepakt

Acteur Shia Labeouf is zaterdag aangehouden in de Amerikaanse staat Georgia voor openbare dronkenschap en wangedrag. TMZ schrijft dat Labeouf in de nacht van vrijdag op zaterdag een onbekende persoon om een sigaret vroeg. Toen de 31-jarige acteur deze niet kreeg begon hij te vloeken tegen omstanders.

Hij werd daarop gevraagd te vertrekken, maar gaf geen gehoor en werd juist agressief tegen een agent. Vervolgens wilde de agent Labeouf arresteren. Dat mislukte omdat de Transformers-acteur vluchtte naar een hotel. Eenmaal daar kon hij alsnog worden aangehouden. Later op de ochtend is Labeouf vrijgelaten nadat hij een borg had betaald van enkele duizenden dollars.

Vrouw James Corden in verwachting

James Corden – bekend van The Late Late Show – en zijn vrouw Julia Carey verwachten hun derde kindje. De blondine zou inmiddels zo’n vijf maanden zwanger zijn en in december uitgerekend zijn. Dat vertelt een bron aan The Sun. "James en Julie zijn door het dolle heen. Ze vinden het super om ouders te zijn van Maxvan zes en Carey van twee en zijn blij dat er een broertje of zusje bij komt."

Bron: Mirror, Daily Mail, Telegraaf, Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook