Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Alleen dit weekend: Gin & Tonic ijsjes bij Aldi!

Gin & Tonic-liefhebbers, opgelet! Het is je vast niet ontgaan dat Aldi met ijsjes komt in de smaak van jouw favoriete drankje. Echter zouden ze eerst alleen in Groot-Brittannië verkrijgbaar zijn, maar goed nieuws: dit weekend kun je ook in Nederland naar de budgetsupermarkt rennen voor Gin & Tonic ijsjes!

2. Foto's: Wat is Doutzens dochter Myllena Mae mooi!

Topmodel Doutzen Kroes deelt niet graag duidelijke foto's van haar kinderen, vooral haar dochter Myllena Mae wordt vaak alleen van achteren gefotografeerd door haar ouders. Toch weten de paparazzi het 2-jarige meisje nu en dan vast te leggen. En wat is ze mooi!

3. Vanaf vandaag in de schappen: Cornetto ijsjes met Calvé pindakaas!

Stop de persen: Cornetto en Calvé pindakaas hebben de handen ineen geslagen en samen het perfecte ijsje op de markt gebracht. En het beste van alles: hij ligt vanaf vandaag in de schappen van Albert Heijn!

4. Harde klap voor Yolanthe Cabau-Sneijder en familie

Bijna drie jaar geleden kreeg de familie van Yolanthe Cabau-Sneijder een enorme klap te verwerken, toen haar 21-jarige neefje Rogier plotseling kwam te overlijden. Later bleek dat zijn dood het resultaat was van een aantal medische missers. Deze week kreeg de familie te horen dat de artsen die hier verantwoordelijk voor zijn niet worden vervolgd.

5. Dit is dus waarom katten altijd op schoot willen bij kattenhaters

Je hebt mensen die het liefst de hele dag door met katten knuffelen en je hebt mensen die het liefst zo ver mogelijk uit de buurt van de vierpotige knuffelbeestjes blijven. Hoe je het went of keert, niet iedereen is gek op katten. Toch kruipen de – door de ogen van een kattenhater gezien – harige monsters vaak juist bij hen op schoot, maar waarom is dat eigenlijk?

Laatste nieuws

Zie ook