Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje.

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Jersey Shore lijkt nu écht terug te komen!

De wilde avonturen van de meatballs, de knipperlicht relatie van Sammi en Ronnie en ga zo maar door… We kregen geen genoeg van Jersey Shore! Helaas verdween het spraakmakende programma eind 2012 van de buis. Toch hebben we nu goed nieuws: het lijkt er namelijk op dat er nieuwe afleveringen komen!

Er zijn verschillende aanwijzingen die erop duiden dat de originele Jersey Shore-cast aan het filmen is voor een nieuw seizoen. Zo is de cast naar verluidt meerdere keren gespot in New Jersey voor opnames en vertelde een eigenaar van een club dat hij onlangs een aanvraag om te filmen in zijn club had afgewezen. Volgens hem zou het alleen maar slechte publiciteit opleveren.

Daarnaast deelde ook Snooki recent een foto met haar ex-collega's. Daarbij schreef ze: Reunion time!

Heeft Amanda Beekman eerste foto van babybuik verwijderd door ophef?

Vorige week bevestigde haar vader het grote nieuws: Amanda Beekman is in verwachting! "Onze dochter is nu voorbij de vierde maand. We kunnen ons geluk niet op", vertelde hij dolgelukkig aan Privé. Net zo happy is Amanda zelf, die dit weekend voor het eerst een foto deelde waarop haar babybuik te zien is. En die is al behoorlijk aan het groeien!

Op het kiekje zat de ex van Martijn Krabbé samen met haar partner Harrie Kolen buiten aan tafel, waarop onder andere een pakje sigaretten lag en twee volle wijnglazen stonden. Opvallend is dan ook dat Amanda de foto inmiddels heeft verwijderd en haar profiel op privé heeft gezet. Zou ze een lading aan kritiek hebben gekregen door de link tussen de alcohol en haar zwangerschap?

Romee en Laurens vieren liefdesjubileum

Romee Strijd is dolgelukkig Laurens van Leeuwen en iedereen mag het weten. De Victoria's Secret Angel is vandaag 7,5 jaar samen met haar grote liefde en dat moet gevierd worden. Via Instagram delen de twee een aantal romantische foto's.

Boer Zoekt Vrouw-ster Leo getrouwd

Leo – bekend uit het programma Boer Zoekt Vrouw – is getrouwd met zijn Eline. En dat deden de tortelduifje natuurlijk wel geheel in stijl. Aan de website van het programma vertelt hij: "Eline woont een kilometer of tien verderop. Ik heb haar opgehaald met de trekker. Toen stond ze bovenaan de trap te wachten in haar mooie witte jurk. M’n nieuwe vrouw is met de trekker naar het gemeentehuis gereden en ik mocht ernaast zitten."

Leo deed in 2015 mee aan Boer Zoekt Vrouw en maakte veel indruk te maken met zijn verhaal. Acht maandag nadat hij in het huwelijksbootje stapte, overleed namelijk zijn vrouw. Via Boer Zoekt Vrouw hoopte hij een nieuwe liefde te vinden. En dat is gelukt! Hij viel als een blok voor de twintig jaar jongere Eline. De twee verwachten in oktober hun eerste kindje.

Bron: Show, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook