Populaire Instagrammer die haar haar doneerde valt keihard door de mand

De 21-jarige, die bekend staat om haar lange blonde lokken, zette de schaar in haar haar en doneerde het aan een goed doel.

Lees ook

Afgelopen week debuteerde de populaire Instagrammer Lele Pons haar nieuwe look op het sociale medium. De 21-jarige, die bekend staat om haar lange blonde lokken, zette de schaar in haar haar en doneerde het aan een goed doel. Een heel nobele actie, volgens haar 18 miljoen volgers. Toch bleek de vork heel anders in de steel te zitten.

Donatie

“Ik heb mijn haar gedoneerd. Dit is de eerste keer ooit dat ik mijn haar heb geknipt. Wat vinden jullie ervan?”, leest het bijschrift van de foto waarop haar vriendin triomfantelijk Lele’s “afgeknipte lokken” omhoog houdt. Het beeld, dat inmiddels is verwijderd, werd overspoeld met positieve reacties, maar de oplettende kijker ziet dat er iets fishy aan de hand is met de blonde paardenstaart; het zijn namelijk haarextensions. What?! Het werd al snel opgemerkt door haar volgers, en spraken vol schande van Lele’s actie. Lele blokkeerde iedereen die haar aan de schandpaal probeerde te nagelen en verwijderde niet veel later de foto. Op Twitter gaf ze de volgende uitleg.

Misverstand

Insiders beweren echter aan Just Jared dat Lele niet heeft gelogen en de hele gebeurtenis een groot misverstand is. “Lele wilde al een hele tijd haar lange haar afknippen, en ze had altijd de intentie om haar te doneren. Nadat ze haar haar had afgeknipt, was ze zó enthousiast dat ze het wilde delen met haar volgers. Het haar dat ze op de foto vasthield, de extensions dus, was slechts een indicatie van hoe veel haar ze heeft gedoneerd. Ze wist toen nog niet dat ze haar haar niet kon doneren, omdat ze haar haar heeft geblondeerd.” Juist, ja…

Lees ook:Vrouw die kanker overwon valt door de mand

Bron: Just Jared, BEeld: Twitter, iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook