Hollywood Breakfast

Het ziet ernaar uit dat Cristiano Ronaldo binnenkort weer mag babyshoppen.
Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celebnieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Britney Spears treedt niet op tijdens pauze Superbowl

De pauzeshow van de Superbowl staat bekend om spectaculaire acts, die alleen door de grootste artiesten worden uitgevoerd. Dit jaar leek het er even op dat Britney deze begeerde plek toegewezen kreeg, maar volgens Justin Toman, marketingdirecteur van Pepsi, is daar niets van waar. “Ik kan je zeggen dat Britney niet gaat optreden. Dat gerucht lijkt elk jaar weer de kop op te steken”, aldus Justin.

Pamela Anderson neemt afstand van pas geopend restaurant

Naast haar carrière in de filmindustrie heeft de actrice ook een passie voor culinaire hoogstandjes. De Baywatch-actrice opende negen dagen geleden het veganistische restaurant La Table du Marché in Saint-Tropez, maar lijkt er nu al weer klaar mee te zijn. Volgens Pamela komt het restaurant de gemaakte afspraken niet na en voldoet het ook niet naar de verwachtingen. De slechte behandeling door het personeel en het gebrek aan respect bij het management heeft haar dan ook doen besluiten om afstand te nemen van het restaurant. “Ik ben diep teleurgesteld over deze gemiste kans. Maar ik zal creatievemanieren blijven vinden om dieren en kwetsbare mensen te helpen”, aldus de actrice.

Cristiano Ronaldo deelt familiekiekje, maar er is één ding dat wel heel erg opvalt

Het lukt maar weinig mensen om binnen één uur een miljoen likes op Instagram binnen te harken, maar wanneer je Cristiano Ronaldo heet en een mooi familiekiekje op internet zet, is het natuurlijk een heel ander verhaal. De stervoetballer geniet zichtbaar van zijn vakantie, die hij zoals gewoonlijk met zijn Portugese familie spendeert. Op de foto staan ook zijn drie kinderen Cristiano Junior en de pasgeboren tweeling Eva en Mateo, al ziet het ernaar uit dat er zich binnenkort nog een klein wonder zal aandienen. De Spaanse vriendin van de voetballer, Georgina Rodriguez, werd al meerdere malen met een beginnend babybuikje gespot. Maar nu ze ook nog in bikini poseert en er zichtbaar een buikje te zien is, lijkt het ons meer dan duidelijk: Cristiano mag binnenkort weer gaan babyshoppen.

Bron: RTL, AD, Telegraaf Beeld: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97c0a5b5e8f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });