Grazia’s weekendtips

Grazia tipt de leukste to-do's.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 juli 2017.

W Amsterdam hotel

Een van de leukste hotspots in Amsterdam: W Amsterdam Hotel. Het W Hotel staat middenin de stad en is dé place to be wanneer je een lekkere cocktail wilt drinken met een mooi uitzicht. Zo is W Lounge te vinden op de zesde verdieping, inclusief een buitenzwembad en een 360-graden view. Geen zin om na jullie drankje weer naar huis te gaan? No worries! Je kunt er meteen een supermooie kamer boeken, om de dag erna te relaxen in AWAY Spa. Meer informatie over het W Amsterdam Hotel vind je HIER.

bbb health boutique sun & shine challenge

Heb je een druk weekend gehad en wil je de nieuwe week goed beginnen? bbb health boutique organiseert de sun & shine challenge. Deze zomerchallenge staat in het teken van krachtig en fit zijn. Zes weken ga je werken aan je lichaam om extra kracht vast te houden en/of op te bouwen. Daarbij ga je ook thuis of op vakantie aan de slag en combineer je work-outs met gezonde eiwitrijke voeding eventueel aangevuld met eiwit-shakes. Enthousiast geworden? Meer informatie vind je hier.

Waar: bbb health boutique
Wanneer: 17 juli t/m 27 augustus 2017

BitterFest: een ode aan de bitterbal

Speciaal voor alle bitterballenfans: komende zaterdag vindt voor de eerste keer ever een bitterballenfestival plaats. Een hele dag genieten van your favorite food of all time. Op het terras van Atelier in Amsterdam zijn minimaal acht verschillende ambachtelijke bitterbal stages. Naast bitterballen zijn er ook andere gefrituurde snacks te krijgen. Fijne muziek en een lekker drankje maken dit festival helemaal af. Kijk voor meer informatie hier.

Waar: Atelier, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 15 juli 2017

Zwarte Cross

Heb je zin om dit weekend helemaal los te gaan op een festival en ben je niet vies van een beetje modder? Dan is de Zwarte Cross iets voor jou. Muziek, theater, cross en stunts staan centraal dit weekend in Lichtenvoorde. Scoor snel de laatste tickets hier voor komende vrijdag 14 juli (weekend is uitverkocht), voor alles is uitverkocht! Heb je al kaarten weten te bemachtigen? Vergeet dan vooral je tent en hoge regenlaarzen niet voor op de camping van Zwarte Cross.

Waar: ‘De Schans’ in Lichtenvoorde
Wanneer: donderdag 13 juli t/m zondag 16 juli 2017

Laatste nieuws

Zie ook