Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Ook déze BN’er zien we in Expeditie Robinson
Donderdag werd dan eindelijk onthuld dat RTL Late Night-presentatrice Marieke Elsinga te zien is in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Acteur Roeland Fernhout (45) is de tweede bekende Nederlander die meedoet aan het achttiende seizoen van Expeditie Robinson. Marieke en Roeland zijn met dertien andere BN'ers afgereisd naar een onbewoond eiland op de Filipijnen. De eerste uitzending van Expeditie Robinson is donderdag 7 september op RTL 5.

#voorelkaargemaakt #goudenfilm #fijn #nuinuwbioscoop

Een bericht gedeeld door Roeland Fernhout (@roeland) op

Fajah Lourens sluit derde kind niet uit
Fajah Lourens is druk bezig met het schrijven van haar derde boek. Hierin legt ze aan de lezers uit hoe je het snelst je zwangershapskilo’s kwijt kunt raken.

“Ik ben bij mijn zwangersschap twee keer 25 kilo aangekomen. Ik weet nu wel, als ik weer zwanger zou zijn dat ik dat niet meer op die manier zou doen”, vertelt ze aan Shownieuws. Ook zegt ze dat ze een derde kind niet uitsluit, al wil ze deze keer niet zelf zwanger zijn. “Ik zou niet meer zwanger willen zijn. Dat hele traject. Ik heb er wel over nagedacht: Ik kan me voorstellen als ik ouder ben dat ik een kindje zou willen adopteren.”

Nicolette van Dam presenteert het tweede seizoen van Kitchen Impossible
In dit programma stoomt chefkok Robert Kranenborg jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking binnen korte tijd klaar voor een baan in de horeca. Arie Boomsma ging Nicolette voor en presenteerde het eerste seizoen.

Naast Kitchen Impossible gaat Nicolette van Dam in de toekomst meer programma’s voor SBS Broadcasting presenteren, maakte de zendergroep donderdag bekend. Hiervoor heeft zij onlangs een contract voor twee jaar getekend. Eerder presenteerde Nicolette al The Next Boy/Girl Band voor SBS6.

Laatste nieuws

Zie ook