Doodeng: de trailer van de nieuwe horrorfilm ‘The Hatred’

Durf jij 'm te kijken?

Lees ook

Voor de echte horror-liefhebbers: binnenkort komt The Hatred uit, een doodenge film van de maker van de Halloween-reeks. De nieuwe trailer wil je echt zien, als je het durft tenminste…

Creepy

In de film slaapt Regan in het huis van haar familie om op haar nichtje te passen. Om het voor zichzelf wat gezelliger te maken, nodigt ze dat weekend drie vriendinnen uit.

Je kunt er wel van uitgaan dat dit nooit goed kan gaan. Zo blijkt dat de vorige inwoner van het huis een nazi was en zich met geheime dingen bezighield. Het kan niet anders dan dat die duistere geheimen tijdens het weekend uitkomen.

In de trailer is het jonge meisje dat in het huis woont te zien met haar oppas. Wanneer het meisje al in bed ligt en zegt tegen haar oppas dat ze onder het bed moet kijken, ziet haar oppas het meisje weer. Maar nu ónder het bed. Als ze opnieuw op het bed kijkt, ziet ze een heel ander creepy wezen dan haar kleine nichtje.

Release

The Hatred is vanaf oktober 2017 te zien in de Amerikaanse bioscopen. We gaan ervan uit dat deze griezelige film niet veel later te zien is in Nederland. Let the horror begin…

Lees ook: Doodeng: De nieuwe trailer van Annabelle 2: Creation

Bron: Superguide, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook