Het maakt niet uit of het nou ochtend, middag of avond is, een tosti gaat er eigenlijk altijd wel in. Hoewel het misschien het meest simpele gerecht lijkt, kan het natuurlijk altijd lekkerder.
Delicatesse
Voor een overheerlijke tosti heb je niet zo veel nodig, want met slechts een plak kaas, een plak ham en twee sneetjes brood, heb je al een heerlijke delicatesse voor jezelf gemaakt. Althans, er is dus één ding dat je al die tijd bent vergeten.
Enfin, iedereen maakt zijn of haar tosti natuurlijk anders, maar om een echte lekkere tosti te maken zoals je ‘em in restaurants vaak ook voorgeschoteld krijgt, daar is eigenlijk maar één extra ingrediënt voor nodig.
Krokant
Voor de perfecte tosti dien je namelijk een laagje mayonaise aan de buitenkant van de tosti te smeren en deze vervolgens in een koekenpan - met uiteraard een klontje boter - op middelhoog vuur bakken. Zorg dat je beide kanten ongeveer vier minuten laat sudderen et voilà, je hebt de lekkerste tosti die je ooit geproefd hebt.
Lees ook: Wat is nou gezonder, gesmolten of ongesmolten kaas?
Bron: Kookfans Beeld: iStock