Viral! Vrouw bootst foto Beyoncé op hilarische manier na

Je moet het maar bedenken!

Lees ook

De foto van Beyoncé en haar tweeling Sir en Rumi heeft inmiddels al meer dan 9,5 miljoen likes opgeleverd. ‘Dat kan ik ook’, moet Sharon Kellaway gedacht hebben.

Fotograaf

De vrouw uit Ierland besloot het kiekje van de zangeres na te bootsen, door onder andere gehuld in een kleed – al lijkt het meer of ze deze uit de kast van haar kindjes heeft getrokken – en haar baby’s, die duidelijk al wat ouder dan Sir en Rumi zijn, te poseren.

Ook de achtergrond is een tikkeltje anders dan die van Queen B, maar volgens velen heeft de kersverse moeder goed haar best gedaan. Haar 6-jarige dochter was verantwoordelijk voor het maken van de foto, en dat terwijl Blue Ivy het moment liever overdroeg aan een opkomend kunstenaar.

Viral

“Ik vroeg me af hoeveel foto’s er van Beyoncé gemaakt moesten worden, voor ze de juiste te pakken hadden”, laat Sharon weten. De foto was in eerste instantie als grapje bedoeld en Sharon had dan ook niet verwacht dat haar foto zo snel viral zou gaan.

"Het was gewoon willekeurig. Ik heb de tweeling, een deken, een sluier en bloemen in de tuin. Ik heb wat zij heeft, dus ik dacht waarom niet? Ik wist wel dat mijn vrienden zouden gaan giechelen, maar dat het zo hard zo gaan had ik niet verwacht", aldus Sharon. Wij vinden het hi-la-risch!

Het originele kiekje is *HIER* te vinden.

Lees ook: Waarom iedereen het over Beyoncé's navel heeft

Bron: AD Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook