Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Serena Williams showt babybump
Serena Williams is hoogzwanger van haar eerste kind samen met haar verloofde Alexis Ohanian. Op Instagram deelt de tenniskampioene een selfie in een loeistrakke jurk waarin haar flinke buik duidelijk zichtbaar is. Haar volgers spreken vol lof over de prachtige plaat. Ook vragen ze zich af of Williams binnenkort een jongen of meisje mag verwelkomen. Daar rept ze namelijk met nog geen woord over.

Blue Ivy is een trotse grote zus
Afgelopen maand beviel Beyoncé van een tweeling. Een jongen en meisje, die luisteren naar de namen Sir en Rumi Carter. En de 5-jarige Blue Ivy is één trotse grote zus, zo laat Beyoncé’s moeder Tina Knowles Lawson weten. “We zijn ontzettend blij”, jubelt oma Knowles tegen Entertainment Tonight. Haar dochter Beyoncé liet de tweeling een aantal dagen geleden voor het eerst aan de wereld zien. “Ze is heel erg trots op de baby’tjes, dat merk je aan alles”, aldus Tina. Ook Richard Lawson, Tina’s man, spreekt vol lof over de kleuter: “Ze is een lieve, grote zus, ze geeft nu al erg veel om de tweeling.”

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Catelynn Lowell en Tyler Baltierra zijn 12 jaar samen
Eén van de meest besproken 16 and Pregnant-koppels vierde afgelopen weekend een behoorlijke mijlpaal. Catelynn Lowell en Tyler Baltierra zijn namelijk 12 jaar samen. Catelynn was pas 14 jaar oud toen ze zwanger raakte van haar eerste kind, Carly, met Tyler. In 2009 werd een meisje geboren, dat het stel afstond voor adoptie. Later kregen ze een tweede dochter. Het meisje, Novalee Reign, voeden ze wel zelf op. “Ik kan niet geloven dat we vandaag al 12 jaar bij elkaar zijn. Lieverd, jij bent het allermooiste wat me ooit is overkomen!”, schrijft Tyler bij een foto van toen ze nog op de middelbare school zaten. “We waren zelf nog kinderen toen we verliefd werden, maar we wisten wat we wilden. Ik ben superblij om jouw man te zijn, ik hou van je.”

Bron: Telegraaf, TMZ, People, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook