#TBT met Nikkie Plessen

Kiekjes uit de oude doos van modeontwerpster Nikkie Plessen

Lees ook

Het is weer #throwbackthursday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Deze keer een foto van niemand minder dan presentatrice Nikkie Plessen.

Carrière

De Nederlandse modeontwerpster, actrice, presentatrice én model is in het jaar 1985 geboren in de super gezellige Utrecht. Op veertien jarige leeftijd begon haar carrière op het witte doek. Ze debuteerde in de populaire soapserie 'Onderweg naar Morgen' en tot 2006 kreeg ze verschillende rollen in Nederlandse films en series. Vanaf 2006 nam ze de plaats van Renate Verbaan overnemen als VJ bij TMF.

In 2011 besloot de ambitieuze moeder haar modedroom achterna te gaan en startte haar eigen fashionlabel genaamd NIKKIE. Zes jaar later is modemerk NIKKIE uitgegroeid tot een internationale modelabel met niemand minder dan Kate Moss als het nieuwe gezicht. Maar de hard werkende Nikkie is nog lang niet klaar. Sinds kort heeft ze zich gestort op een lifestyle platform genaamd YoursToday.com en dat belooft ook een groot succes te worden. Benieuwd hoe Nikkie Plessen er in haar jongere jaren uitzag? Klik hier.

Laatste nieuws

Zie ook