Estelle Cruijff heeft zich ontpopt tot fitgirl

Estelle is nu veelal te vinden in de sportschool en ze heeft zich ontpopt tot een ware fitgirl.

Lees ook

Estelle Cruijff heeft een roerig jaar achter de rug. De blondine moest het eerst al doen met veel minder alimentatie dan ze verwachtte en ze zou ook diep in de schulden zitten. Vervolgens ging de nieuwe start die ze wilde maken op het zonovergoten Ibiza ook niet als verwacht en moest ze kort daarna ook nog eens haar bedrijf opdoeken. Maar 2017 lijkt de 39-jarige goed te doen.

Fitgirl

Estelle is nu veelal te vinden in de sportschool en ze heeft zich ontpopt tot een ware fitgirl. Op Instagram post ze regelmatig foto’s en video’s waar ze zich in het zweet werkt. Hoewel ze er loeistrak uitziet en klaarblijkelijk lekkerder in haar vel zit dan ooit, denken fans echter dat ze is doorgeslagen…

Doorgeslagen

“Wat voller is niet erg hoor”, “Dit is geen reactie van een jaloerse vrouw hoor maar ik ben wel een beetje bezorgd om je” em “Nee, ze is echt graatmager”, klinkt het in de reacties. Toch zijn er genoeg mensen die ook vol lof spreken over Estelle’s "nieuwe" appearance. “Ik ben wel jaloers op je prachtige lichaam”, Wauw wat kan jij trainen zeg! Respect” en “Je lijf is prachtig veranderd. Respect gaat veel tijd en dedication in zitten . Prachtvrouw krachtig allemachtig mooi.”

Transformatie

Bekijk de transformatie van Estelle hieronder:

Lees ook: Zo ziet de dochter van Estelle Cruijf er nu uit

Toen

Nu

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook