Grazia’s weekendtips

Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 juli 2017.

Waterfront Chill & Groove

Restaurant Het Bosch organiseert voor de derde keer haar eigen culinaire muziekfestival Waterfront Chill & Groove. Inderdaad, lekker muziek en heerlijke lekkernijen staan centraal. Dat betekent culinair en muzikaal genieten aanstaand weekend. De locatie wordt omgetoverd als chill-out locatie met daarbij behorende loungebanken inclusief ligbedden!

Waar: Nieuwe Meer, Amsterdam

Wanneer: 21, 22 en 23 juli

Voor meer info klik hier.

What the fork?! Summer edition

Voor de foodlovers is het foodtruck festival niet meer weg te denken uit Scheveningen. Na het succes van de eerste editie van het indoor foodtruck festival wordt er dit jaar de tweede editie georganiseerd. Meer dan 15 foodtrucks staan op je te wachten. Laat je inspireren door de foodtrends van 2017.

Waar: Scheveningen

Wanneer: 22 en 23 juli

Voor meer info klik hier.

Laatste nieuws

Zie ook