Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Dries Roelvink brengt nieuw nummer uit
Vergeet de immens populaire zomertopper Despacito, Dries Roelvink heeft vandaag een nummer, Costa Hollanda, uitgebracht dat volledig in het teken staat van de zomer in Nederland. Aan RTL Boulevard vertelt hij: "Ik kwam onlangs, toen ik op het strand zat te genieten van een wijntje, op het idee om een nummer te maken over het Nederlandse strand. Ik kom heel vaak in Bergen aan Zee, samen met mijn vriend Gerard Joling. Ik vond het leuk om een keer een liedje te maken over de zomer in Nederland, het gaat altijd maar over de Spaanse stranden. En dat terwijl heel veel mensen, als het lekker weer is in Nederland, zich afvragen waarom je eigenlijk naar het buitenland zou moeten gaan in de zomermaanden. Je hebt hier alles. En het Nederlandse strand is ook nog eens ontzettend mooi." Ook de videoclip is ook uitgebracht, de opnames vonden plaats in Bergen aan Zee.

Fajah Lourens’ nummer van YouTube verwijderd
Afgelopen weekend bracht ook Fajah Lourens haar nieuwe nummer Flirtation uit. “We gaan een heel mooie videoclip maken, met heel veel seks erin. Daar hou ik van, ik hou van seks en sex sells, zeggen ze. En ik hou er ook van om twee vrouwen met elkaar te zien seksen”, vertelde de krullenbol in haar Flirtationbehind the scenes-vlog op YouTube. Toch was niet iedereen gecharmeerd van de beelden op het videoplatform en werd de video na ruim drie dagen verwijderd vanwege de seksuele content in de clip. "117.000 views en zo eraf geknald. Was hij dan zo heftig?", vraagt Fajah zich af op Instagram.

Doutzen deelt sexy kiekje
Fiet fieuw! Doutzen Kroes laat even zien wat ze in huis heeft. De Friese schone hees zich voor een lingerieshoot in een sexy pakje met jarretels en laat even flink zien wat ze in huis heeft.

Bron: Telegraaf, RTL, Beeld: Telegraaf, YouTube, Instgram

Laatste nieuws

Zie ook