Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkels en Kylie Jenner siert deze week de cover

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkels en Kylie Jenner siert deze week de cover

Lees ook

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkels en Kylie Jenner siert deze week de cover!

Deze week:

* Misschien denkt ze zelf dat het wel meevalt, vergeleken met de andere Kardashians, maar Kylie Jenner ligt zelf extreem onder vuur. En daarmee zet ze alles op het spel.
* Bas Kosters trapte vorige week na tweeënhalf jaar afwezigheid Amsterdam Fashion Week af met zijn biggest show ever. Daar showde hij ook het T-shirt dat hij exclusief ontwierp voor het WNF, dat vanaf deze week te koop is.
* Ze straalt van geluk, ziet er beter uit dan ooit en onthulde onlangs zes maanden sober te zijn. Rumer Willis (28) heeft haar leven radicaal omgegooid.
* Verbannen bij American Apparel na beschuldigingen van seksuele intimidatie. Nu is Dov Charney terug met een ‘nieuw’ merk en lijkt de geschiedenis zich te gaan herhalen.
* Ooit gehoord van iemand die sex probeert te hebben terwijl hij slaapt? Klinkt vreemd, maar het bestaat: één procent van de mensen lijdt aan sexsomnia, mannen vaker dan vrouwen. Dat de stoornis verstrekkende gevolgen kan hebben, vertelt Nicole* (27).
* Paris Hilton is helemaal terug van nooit echt weggeweest met een potentiële zomerhit. Zoals ze zelf zou zeggen: that’s hot!
* Vorige week was in een Britse documentaire te zien hoe Australische boeren misbruik maken van vrouwelijke toeristen die een visum nodig hebben. Met alle gevolgen van dien.
* Hij houdt altijd alles enorm privé, maar deelt ineens non- stop kiekjes van zijn kersverse tweeling en zou binnenkort wéér vader worden. Het gezinsleven van Ronaldo is, laten we zeggen, complicated.
* De roep om betere regelgeving omtrent draagmoederschap in Nederland wordt steeds groter. Xander en Sophie de Buisonjé kennen het traject: hun dochter Céla-Lynn is via een Amerikaanse draagmoeder geboren.
* Geen ster zonder entourage. Maar die inner circle blijkt lang niet altijd zo betrouwbaar. Deze ‘gezinsleden’ werden verbannen.
* Nu Wonder Woman als superheldin de bioscopen siert en Diors T-shirts met de tekst We should all be feminists niet aan te slepen zijn, is het duidelijk: feminisme is helemaal sexy!
* Fleur Jong (21) kreeg een bacteriële infectie, waardoor ze haar onderbenen en vingertoppen verloor.

Dit alles en nog veel meer lees je in de nieuwe Grazia die vanaf vandaag in de winkels ligt.

Laatste nieuws

Zie ook