Zien: De dochter van Michiel Huisman

Wat een mooi meisje!

Lees ook

De prachtige dochter van Michiel Huisman en Tara Elders is inmiddels 10 jaar oud. Toch horen en zien we weinig van Hazel Judith Huisman. Zo zouden haar ouders er dan ook alles aan doen om het meisje uit de schijnwerpers te houden. Wanneer je zelf met de grootste sterren acteert, lijkt dit bijna onmogelijk…

Let's go to America

In 2007 beviel actrice Tara Elders – bekend van de film Phileine zegt sorry – van Hazel. Twee jaar later vertrok het gezin naar New Orleans in Amerika, zodat vader Michiel kon werken aan zijn carrière. En ja, dat deed 'ie! Zo sleept de hunk rol na rol binnen voor de grootste films en series. Denk aan de hitserie Game of Thrones en de film The Age of Adaline.

Spotlights

Met zo'n bekende vader, zal je verwachten dat ook dochter en vrouw veel in de spotlights te zien zijn. Dit blijkt echter niet zo te zijn. Heel af en toe deelt Michiel een foto van zijn prachtige dochter op Instagram. Al zien we dan alleen haar achterkant, inclusief een bos blonde krullen. Toch duiken er zo af en toe een paar kiekjes op van Hazel. Kijk mee.

Lees ook: #TBT met Michiel Huisman

Een bericht dat is gedeeld door @satinewebb op

Een bericht dat is gedeeld door @satinewebb op

Beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook