EOTBDD-deelnemer Bastiano klapt uit de school over het spraakmakende programma

De spierbundel werd aan de leugendetector gelegd en deed een aantal wel heel opmerkelijke uitspraken. 

Lees ook

Ex On The Beach Double Dutch-deelnemer Bastiano schoof aan in het programma Zie Ze Liegen van het Youtube-kanaal Concentrate. De spierbundel werd aan de leugendetector gelegd en deed een aantal wel heel opmerkelijke uitspraken.

Gezoend

Hoewel Bastiano in het programma niet écht oog leek te hebben voor Rosalie – en vice versa – blijkt niets minder waar. Zo zouden de twee stiekem gezoend hebben. “Ik heb met Rosalie geslapen in een privévilla, nadat we op date waren geweest. Daar hebben we samen gedoucht en gezoend in bed. Maar ze heeft mij gevraagd om mijn mond te houden, omdat ze iemand thuis heeft zitten. Het maakte mij niet uit, aangezien ik toen met Nicky was. Ik heb dus netjes mijn mond gehouden", vertelt-ie.

Niet serieus

De 26-jarige werd in het programma eerst gelinkt aan Alisa Megastar en vervolgens aan zijn ex Nikki. Hoewel de beelden anders doen vermoeden, bekent Bastiano dat had hij echter nooit serieuze intenties had met de Russische schone. "Ik vond bepaalde dingen aan Alisa wel leuk. Op de eerste date bleek namelijk dat ze heel ambitieus is. Dus ik heb wat praatjes over haar gehad, ja. Maar na de eerste ruzie had ik al zoiets van: nee, dit is het niet."

Seks met 150 vrouwen

Bastiano heeft naar eigen zeggen nooit een tekort gehad aan vrouwelijke aandacht. Zo vertelt hij: "Ik werd ontmaagd op mijn twaalfde. Ik ben nu 26. Per jaar heb ik ongeveer tien à vijftien vrouwen in mijn bed, dus ik denk dat ik in totaal wel met 150 vrouwen seks heb gehad." Toch heeft hij nu maar oog voor één lady.

Temptation Island

Ook schemert hij door dat hij Temptation Island wel ziet zitten. Op de vraag of hij samen met zijn vriendin, als stel dus, mee zou willen doen aan het programma is hij daar heel kort over: “Jazeker, maar mijn vriendin moet het ook willen.”

Lees ook: Zo worden de deelnemers écht gestrikt voor Ex on the Beach

Bron: YouTube, Beeld: MTV, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook