Bruidegom raakt koffer kwijt, trouwt vervolgens in déze outfit

Eén van de meest stressvolle momenten tijdens je reis is toch echt het wachten op je koffer.

Lees ook

Eén van de meest stressvolle momenten tijdens je reis is toch echt het wachten op je koffer. Want: is-ie nog helemaal in tact, wandelt niemand anders met jouw koffer weg en is-ie überhaupt wel meegekomen met de vlucht? Het laatstgenoemde probleem is natuurlijk áltijd dramatisch, maar op je trouwdag toch nog wel een tandje erger.

Vermist

Een, vooralsnog onbekende, Reddit-gebruiker trouwde op IJsland. Vol spanning, goede moed én zijn smoking stapte hij in het vliegtuig. De man kwam veilig aan, maar van zijn koffer was geen spoor te bekennen.

Oplossing

Waar wij als vrouw hoogstwaarschijnlijk de bruiloft zouden cancelen, als onze trouwjurk – om wat voor reden dan ook – de bestemming niet zou halen, loste hij het drama op een wel heel ludieke wijze op

Onderbroek

Hij kocht niet een nieuw (trouw)pak, zoals ieder ander persoon waarschijnlijk zou doen, hij besloot echter in zijn t-shirt en ondergoed te trouwen. Op zijn shirt schreef hij ook nog de tekst: ‘Dit trouwpak heb ik te danken aan Delta Air Lines.’ En bedankt, Delta. Bekijk HIER de foto.

Lees ook: 9 Vragen die je jezelf moet stellen voordat je gaat trouwen

Bron: Linda Nieuws

Laatste nieuws

Zie ook