Hoe het echt gaat bij America’s Next Top Model

Heftig!

Lees ook

We hebben het allemaal weleens gekeken: America's Next Top Model. Het werd zelfs zo groot, dat andere landen zich er ook aan waagden. Toch blijkt dat het leven als deelnemer van ANTM helemaal niet zo opwindend te zijn als dat het lijkt…

'Top Model Prison'

Oud-deelneemster Angelea Preston, die meedeed tijdens het veertiende seizoen van het programma, noemt ANTM ook wel een 'Top Model Prison'. Zo vertelde ze aan Daily Mail dat je er vooral heel erg wordt uitgebuit en dat het heel zwaar is.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere merkwaardige dingen die zich voordoen in het programma. Zo zouden de modellen te lang achter elkaar gefilmd worden, zonder eten of drinken, waardoor modellen gestrest raken en soms zelfs flauwvallen.

Roasted

Tiffany Richardson, een andere deelneemster, vertelde eerder al in een interview dat het moment waar ze voor de jury moeten komen vaak úren duurt. En als je dan aan de beurt was, werd je volgens haar helemaal afgemaakt. "Een voor een werden we apart genomen voor zo'n 15 tot 20 minuten om vervolgens beledigd te worden."

Lees ook: Anna Nooshin geeft voorproefje van HNTM

Bron: In Touch Weekly, Beeld: America's Next Top Model

Laatste nieuws

Zie ook