Zo sprint je net zo snel als Under Armour atleet Natasha Hastings

Krijg 15% korting op Under Armour

Lees ook

Wil jij net zo rennen als meervoudig kampioen Natasha Hastings? Daar is naast een juiste uitrusting veel voor nodig. Passie en doorzettingsvermogen. Natasha wordt hiervoor geprezen.

Vrouwen in de sport behalen ongelofelijke resultaten, meer dan de wereld ooit heeft gezien. Ze breken records en gaan voorbij alle verwachtingen. Met behulp van dichters worden deze vrouwen, waaronder Natasha, geprezen. Waarom? Omdat ze uniek zijn. Unlike any.

Begin augustus begint het WK atletiek in Londen. Meerdere malen werd Hastings wereld- en Olympisch kampioen. De weg naar de wereldtop was zwaar. Een gouden plak ligt niet zomaar binnen handbereik. Door middel van een flinke dosis zelfvertrouwen en met haar kenmerkende felrode lipstick behaalde ze de top.

De top bereiken doe je niet alleen met doorzettingsvermogen. Er komen verschillende facetten om de hoek kijken. Voeding, trainingsschema's en uitrusting zijn belangrijke aspecten waar veel aandacht aan wordt besteed. Natasha kiest ervoor om haar uitrusting te laten verzorgen door Under Armour. Een merk dat atleten door middel van passie, design en continue innovatie van hun producten beter maakt.

Bekijk de prachtige video waarin dichter Dominique Christina het gedicht aan jullie voorleest. Ze vertelt een verhaal vanuit Natasha’s ogen. De laatste seconde voor het fluitsignaal. Hoe ze haar gevoel onder controle houdt. Hoe zij zich voelt, unlike any.

En, daarnaast is er goed nieuws! Under Armour heeft verschillende collecties online met korting. Gebruik deze kortingscode en krijg 15% korting op Under Armour producten.

It's quiet now.
I am alone with myself
Remembering the days
When I didn't think I could
When I didn't know I should
When doubt was a hiss in my ear.

But I'm awake now.
Can you see me?
I, ambassador
I, fire starter
I, rain-maker

I figured out how to fly
How to command my limbs

Of my immaculate womanness
The red lipstick war paint,
I am a chariot of possibility

I, am unlike…any.

Laatste nieuws

Zie ook