Zien we Monica Geuze binnenkort in Playboy?

Kay Nambiar vroeg Monica Geuze het hemd van het lijf over vloggen, haar succes én een fotoshoot in Playboy…?

Lees ook

Kay Nambiar vroeg Monica Geuze het hemd van het lijf over vloggen, haar succes én een fotoshoot in Playboy…?

Seks

“Ik laat heel weinig niet zien. Ja, als ik op de wc zit bijvoorbeeld. En ja… Seks dat film ik niet”, aldus Monica. Op de vraag of ze het laatstgenoemde nooit gedaan heeft, barst ze in lachen uit. “Dat heb ik weleens gedaan ja”

Playboy

“Stel Playboy vraagt jou van: Hé Monica, voor een x bedrag moet jij de kleren uit en in ons blad? Zou je dat dan doen?”, aldus Kay. “Uhm, als het een ontzettend toffe, mooie shoot is wel. Ik heb niet zo heel veel problemen met naakt, maar het moet er wel gewoon mooi stijlvol uitzien”, begint Monica.

Afkeer

“Ik weet nog als jong meisje wel een beetje een afkeer tegen Playboy had. Zo van het is vies, goedkoop bla bla bla. En toen zag ik ooit dat Marly van der Velden een shoot had gedaan met Playboy en dat vond ik zo mooi.”

Geld

“En het gaat mij er niet om van: ‘Ja dus dan moet je zoveel geld betalen om een deel van mij naakt te mogen zien. Ik vind dan juist dat je het goedkoop maakt. Ik vind dat zo’n shoot tot stand moet komen met een focking goed team. Die allemaal zelf het idee hebben dat het een mooi beeld moet worden. En dan maakt het me geen reet uit of ik er 1, 10 of 100.000 euro voor krijg.”

Lees ook: Dilemma's met Monica Geuze

Bron: MTV, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook