Deze Penoza-acteur doet mee aan Expeditie Robinson

En daarmee is de vierde BN'er een feit!

Lees ook

De liefhebbers van Expeditie Robinson moeten nog tot september geduld hebben, maar langzaamaan worden wel alvast de deelnemers bekendgemaakt. Na Marieke Elsinga, Roeland Fernhout en Anouk Hoogendijk mag nu ook Niels Gomperts uit de school klappen over zijn deelname.

Eer

De acteur is bij het grote publiek vooral bekend als Lucien van Walraven in de spannende misdaadserie Penoza, waarvan het vijfde seizoen eind augustus van start zal gaan. De 26-jarige is dolblij dat hij naast zijn acteerwerk nu ook Expeditie Robinson op zijn cv kan schrijven.

“Er zijn zoveel mensen die hier een moord voor zouden doen, dus het voelt echt als een enorme eer als je dan gevraagd wordt”. Niels voelde zich op het eiland dan ook als een vis in het water.

Honger

“Ik heb er helemaal geen moeite mee om met een beetje water met me linkerhand me kont af te vegen of een klein wondje op mijn hand. Ik voel me hier wel thuis”. Toch is er één ding wat de acteur wel tegenviel, namelijk het eten, of eerder het gebrek eraan.

“Je probeert jezelf natuurlijk wel op je best neer te zetten en niet als een nare egoïst over te komen, maar de honger laat je ook echt wel van je slechtste kanten zien. Als iemand het al over een hamburger had, dan kon ik diegene wel een klap geven”.

Niels kan in ieder geval niet wachten tot de uitzendingen beginnen. "Ga het kijken en misschien ben ik wel de last man standing", aldus de acteur.

Lees ook: Zo gaat het er echt aan toe bij Expeditie Robinson

Bron: RTL Beeld: iStock, ANP

Laatste nieuws

Zie ook