Junglehuis in Roosendaal erg populair onder woningzoekenden

Je moet er van houden, maar bijzonder is het wel!

Lees ook

Je moet er maar van houden: een huis waarbij het net lijkt alsof je in een jungle woont. Freddy Schoonen veranderde zijn stulpje de afgelopen jaren tot een waar paradijs, maar na zestien jaar is de bewoner toch naar iets groters op zoek.

Vak apart

De tuinen zijn omgebouwd tot een tropisch regenwoud, het huis is versierd met natuurstenen en overal zijn er dieren te vinden. Het huis van Freddy is een ware attractie, al laat die zijn jungle nu met pijn in het hart achter.

“Binnen en buiten, alles heb ik zelf gedaan. Daar ben ik trots op, want het is niet zomaar een klusje, het is een vak apart”, laat de creatieveling weten. Hoewel hij zijn kunstwerk nu verlaat, is hij zeker nog niet klaar met zijn jungle-experiment.

Reacties

Freddy heeft dan ook al een nieuw huis op het oog, waar hij ook nu weer volledig zijn gang zal gaan. “Ik ga alles opnieuw doen. Nog groter. Nog mooier. Daar heb ik nog meer plek voor mijn palmbomen”.

Bang dat hij zijn stulpje niet kwijtraakt is hij niet, aangezien het naar eigen zeggen erg in trek is. “Ik heb zo veel reacties gehad, veel meer dan ik verwacht had. En het zijn allemaal positieve reacties. Bijna iedereen vindt het mooi", aldus Freddy.

Enne, mocht je nou interesse hebben: het huis staat te koop voor 217.500 euro. Koopje, toch?!

Lees ook: Man verdwijnt op mysterieuze wijze, wordt na 5 jaar teruggevonden in Braziliaanse jungle

Bron: AD Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook