Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

Deze stories werden de afgelopen week het best gelezen!

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Dit is de nieuwe vriend van Josje Huisman

Na haar veelbesproken relatie met Studio 100-baas Gert Verhulst, Levi van Kempen en een korte fling met Johnny de Mol, is Josje Huisman weer gelukkig in de liefde.

2. Zien: De dochter van Michiel Huisman

De prachtige dochter van Michiel Huisman en Tara Elders is inmiddels 10 jaar oud. Toch horen en zien we weinig van Hazel Judith Huisman. Zo zouden haar ouders er dan ook alles aan doen om het meisje uit de schijnwerpers te houden. Wanneer je zelf met de grootste sterren acteert, lijkt dit bijna onmogelijk…

3. Nieuwe maatregel NS kan voor heel wat boetes zorgen

Je kent het vast wel: de conducteur heeft al op zijn fluitje geblazen, maar je moet en zal de trein halen. Je wilt tenslotte niet te laat komen. En dus spring je nog nét op tijd tussen de deuren die al dicht gaan. Binnenkort kun je dat maar beter niet meer doen, want de NS gaat boetes uitdelen aan mensen die 'te laat' instappen.

4. Dit zijn de pijnlijkste plekken om een tattoo te laten zetten

Ben jij gek op een mooie tattoo, maar ligt jouw pijngrens helaas niet zo heel erg hoog? Dan kun je op bepaalde plekken van je lichaam beter geen tattoo laten zetten. Deze plekken zijn namelijk het pijnlijkst.

5. Komt er dan tóch een nieuw seizoen van Pretty Little Liars?!

Net als je geaccepteerd hebt dat je favoriete serie of all times is afgelopen, komt Pretty Little Liars met heel groot nieuws. Of nou ja, dat hopen we dan in ieder geval! Zo komt er misschien tóch een seizoen 8.

Laatste nieuws

Zie ook