Yay! McDonald’s komt met eigen merchandise

Oh my! Dit is geweldig.

Lees ook

Wanneer je aan McDonald’s denkt, dan denk je aan burgers. De fastfoodketen staat al jaren bekend om de lekkerste broodjes, maar heeft nu voor de bezoekers een leuke verrassing in petto. Al heeft het dit keer niks met eten te maken…

Merchandise

Na een gezellige stapavond is er niets zo lekker dan bij de McDonald’s te belanden en één van je favoriete burgers te bestellen. De fastfoodketen is na al die jaren nog steeds razend populair, maar dit hebben ze nog nooit eerder gedaan.

Je kunt nu namelijk kans maken op merchandise uit de speciale McDonald's-collectie. Ter ere van Global Delivery Day zal McDonald’s hun klanten verrassen met diverse limited editions, waarbij je dus kans kunt maken op een Big Mac onesie, een joggingspak van World Famous Fries, een McMuffin trui of een hilarische Big Mac kussensloop.

UberEATS

De actie geldt overigens alleen voor bestellingen die vanaf 11:00 uur via UberEATS worden gedaan, dus mocht je in Amsterdam wonen en altijd al gedroomd hebben van een McDonald’s outfit, dan weet je wat je aanstaande woensdag te doen staat!

Lees ook: McDonald's komt met een geweldig nieuw drankje

@gallery(1023311)

Bron: The Sun Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook