Musthave! Dit nieuwe item van Primark móet je hebben

Oh my!

Lees ook

Primark is al jaren een favoriet onder de kledingketens, maar nu het ook nog eens een Beauty and the Beast-collectie heeft, loopt het al helemaal als een trein. Naast de gewilde kledingcollectie, het populaire theekopje en de geweldige tassen, is er nu een nieuwe item aan de collectie toegevoegd.

Dekbed

Het maakt niet uit hoe oud je bent – age ain’t nothing but a number, is het niet? – maar het nieuwe item moet je gewoon in huis hebben. De kledingketen maakte gisteren via Instagram bekend een heuse Beauty and the Beast-dekbed aan de collectie toe te voegen. Say what?!

Al snel stroomden de reacties binnen. “Oh mijn god, ik wil dit” en “Gaat een ticket naar Dublin boeken te ver?”, zijn slechts een greep van de vele reacties. Er is alleen wel één groot nadeel, het item is namelijk in slechts een aantal landen verkrijgbaar.

Verkrijgbaar

Zoals je misschien al zag aankomen is het dekbed niet in Nederland te verkrijgen. Mocht je deze zomer dus in Ierland, Frankrijk, Italië, Spanje of Portugal op vakantie zijn, dan raden we je zeker aan om even snel een Primark in te duiken. Enne, neem je er dan gelijk een voor ons mee?

Lees ook: Dít zijn Primarks mooiste fashion items voor AW17

Een bericht gedeeld door Primark (@primark) op

Bron: The Sun Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook