Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Justin Bieber houdt het voor gezien
De Canadese ster stopt per direct met zijn Purpose wereldtournee, wegens onvoorziene omstandigheden. Dat betekent dat zijn 14 resterende shows niet door zullen gaan. "Justin houdt van zijn fans en heeft er een hekel aan ze teleur te stellen. Hij dankt zijn fans voor de waanzinnige ervaring die de Purpose wereldtournee was. Hij is dankbaar en vereerd om die ervaring te hebben gedeeld met zijn cast en crew. Desondanks heeft hij na zorgvuldig beraad besloten dat hij de resterende data niet optreedt.", aldus het statement.

Japan, Singapore en de Filipijnen stonden nog op de planning. Dit weekend werd ook bekend dat Bieber niet welkom was in China, wegens eerder wangedrag.

Ariel Winter showt nieuwe tattoo
Ariel Winter heeft opnieuw een plaatje laten vereeuwigen op haar lichaam. De Modern Family-ster liet de tekst ‘Loves risks everything and asks for nothing’ zetten op haar heup, zo liet ze zien op Snapchat.

Ariel heeft inmiddels 11 tattoos; een tijger op haar rug, een slang op haar onderarm, Romeinse cijfers op haar elleboog, een schoppenkaart op haar pols, een stukje kaas op haar vinger en initialen van haar neefjes en nichtjes op haar ribbenkast. Ook heeft ze een matching liefdestattoo laten zetten, samen met haar 10 jaar oudere vriend Levi Meaden.

Dineren met Leonardo DiCaprio? Het kan!
Leonardo DiCaprio en Kate Winslet veilen donderdag een exclusief diner met zichzelf voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de organisatie Golden Hat, waar Winslet bij betrokken is, die zich inzet voor kinderen die kampen met autisme.
De persoon die het meeste geld over heeft voor een diner met Winslet en DiCaprio, die samen in Titanic speelden, mag ergens in oktober of november met het duo eten in een restaurant naar keuze in New York.

Bron: NU.nl, RTL, Beeld: Getty, Instargram

Laatste nieuws

Zie ook