Dronken jongen mailt leraar en krijgt geniaal antwoord

Oeps!

Lees ook

Een avondje drinken om vervolgens een zakelijke mail te sturen, is niet bepaald het beste wat je kunt doen. Tenzij je baas/leraar/ex/familielid/wie-dan-ook net zo cool is als Mr Martin, want dan kan een mailtje getypt while being drunk nog niet eens zo erg zijn.

Oops

Voor sommigen onder ons kan het een van de grootste fouten in je leven zijn: na een goed avondje zuipen op het idee te komen om toch die ene persoon eens goed de waarheid te vertellen via mail of whatsapp. De dag erna word je wakker met een ellendige kater en durf je nauwelijks je telefoon of mail te checken. Máár, voor sommigen, the happy few, kan het ook onverwachts goed uitpakken.

Het overkwam Patrick Davidson. Hij besloot om 02:00 uur 's nachts met zijn dronken hoofd zijn leraar te mailen, compleet met een mini-tirade en verzoek tot uitstel van een opdracht. Het antwoord van zijn leraar, had hij echter absoluut niet zien aankomen.

Vooral de eerste zin: "Just letting u kno that u r a motherfuckin g and I'm sorry that u r bald" vinden wij verbazingwekkend. Gelukkig voor Patrick kon Mr Martin het mailtje wel waarderen. Zijn respons is hilarisch:

Lees ook: Meisje weet niet wat ze ziet nadat vriend dronken thuiskomt

Bron: Reddit, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook