Is er een verzoening van Mattie en Wietze op komst?

Het is een heel bewogen jaar voor radioduo Mattie Valk en Wietze de Jager

Lees ook

Het is een heel bewogen jaar voor radioduo Mattie Valk en Wietze de Jager. Valk heeft zo’n twee maanden geleden een eind gemaakt aan de samenwerking met zijn radiomaatje; hij blijft verbonden aan Qmusic, maar Wietze had niet bijgetekend.

Ziel aan de duivel

Het duurde niet lang voor het moddergooien begon en een mail opdook die Wietze naar Mattie verstuurde, waarin hij zijn kant van het verhaal vertelde. Volgens hem heeft Mattie zijn ziel aan de duivel verkocht door alleen verder te gaan bij Qmusic en heeft Mattie, door te onderhandelen over een eigen contract, 'hoogstpersoonlijk het radioduo Mattie en Wietze om zeep geholpen'.

Verzoening op komst?

Waar Wietze’s toekomst in de radiowereld lag, was destijds nog onzeker. “Ja, ik weet dat ik nog steeds welkom ben bij Sky Radio waar we samen naartoe zouden gaan, maar ik weet het echt nog niet”, vertelde hij toentertijd. Qmusic-fans denken echter dat Wietze’s comeback bij veel Qmusic sneller plaats zal vinden.

Boodschap

De radiozender slingerde dinsdagavond een wel heel mysterieuze boodschap de wereld in. 'Vanaf volgende week bij Q. Terug en vernieuwd…', valt er te lezen. 'Zet het in je agenda: dinsdag 1 augustus.' 
De reacties op de video zijn erg verdeeld; zo denkt het gros van de luisteraars dat het om de rubriek Het Geluid gaat, terwijl anderen toch echt hopen op de terugkeer van Wietze.

“Wietze zónder Mattie, met iemand anders!?”, “Hoop echt op Mattie en Wietsz, mis ze ontzettend”, “Zal wel t geluid zijn… maar hoop idd Wietze weer samen in de ochtends” en “Hoop dat het "koningskoppel" weer samen komt, kan er niets aan doen, heb jaren met heel veel plezier geluisterd naar de ochtendshow, maar vind er nu echt niets meer aan”, is slechts een greep uit de reacties.

Of we hem daadwerkelijk weer zullen horen op Q., is nog maar de vraag.

Lees ook:Drama radioduo Mattie en Wietze te zien in documentaire

Bron: AD, Telegraaf, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook