Onherkenbaar: Macaulay Culkin ziet er beter uit dan ooit

Holy guacamole, Macaulay Culkin ben jij dat écht?!

Lees ook

Holy guacamole, Macaulay Culkin ben jij dat écht?! Van het eens zo schattige jongetje uit de Home Alone reeks was de afgelopen jaren niets meer over. De 36-jarige acteur kampte volgens Amerikaanse media al tijden met een alcohol- en heroïneverslaving. Ook werd hij gearresteerd voor het bezit van marihuana en greep hij vaak naar pijnstillers. Een buurvrouw van de acteur liet destijds weten dat hij er zó slecht uitzag dat hij veelal werd aangezien voor een zwerver. Toch vertelde zijn woordvoerder toen dat hij een goede gezondheid had.

Problemen

Het leven van Macaulay gaat niet bepaald over rozen. Zo kwam zijn zus om bij een auto-ongeluk, stierf zijn halfzus aan een overdosis drugs en raakte zijn acteercarrière in het slop toen zijn ouders een financieel conflict over zijn vermogen uitvochten in de rechtbank. Het enige lichtpuntje destijds was zijn relatie met Mila Kunis, maar toen deze na acht jaar eindigde, ging het nog meer bergafwaarts met Macaulay. "Hij gaat zeker dood. Hij is verslaafd en dit is behoorlijk geëscaleerd. Hij heeft nu serieuze hulp nodig", vertelde een insider aan People Magazine.

Comeback

De acteur werd deze week op de gevoelige plaat vastgelegd en wat kunnen we zeggen; hij is met recht onherkenbaar. Culkin ziet er veel beter én verzorgder uit dan ooit tevoren.

Zo heeft hij zijn lange lokken verruild voor een kortere coupe, afscheid genomen van zijn baardje en is hij ook aangekomen, waardoor hij een stuk gezonder oogt. De acteur werd gespot met voormalig Disney-ster Brenda Song. De twee zullen binnenkort zij aan zij schitteren in de film Changeland, wat Macauley’s eerste filmrol in 10 jaar zal zijn.

Bekijk zijn transformatie hieronder.

Lees ook; Wát is er in godsnaam met Aaron Carter gebeurd?!

Bron: People, BuzzE Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook