Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Sylvia Geersen uit de kleren
Sylvia Geersen laat maar weinig aan de verbeelding over op een foto die ze de wereld in slingert. De brunette is namelijk in haar Eva-kostuum te zien en draagt een ketting om haar nek. Waar de foto’s voor geschoten zijn, is vooralsnog onbekend. De reacties zijn in elk geval lovend.

Ferri Somogyi op liefdesvakantie
Goede Tijden Slechte Tijden-acteur Ferri Somogyi is op liefdesvakantie met zijn 19 jaar jongere vlam Noëlle Stek. De twee vertoeven momenteel in Rome, waar ze volop genieten van elkaar, de zon en de Italiaanse keuken.

Kate Hudson scheert lokken af
Actrice Kate Hudson heeft haar lange, blonde lokken verruild voor een gemillimeterde coupe. Naar verluidt deed ze dat voor een rol in een mysterieus filmproject van zangeres Sia. De zangeres deed woensdag zelf nog een extra duit in het zakje door een foto van Hudson met gemillimeterd haar op social media te plaatsen met het bijschrift 'My girl Kate Hudson being a delight on set'. De actrice zelf bevestigde uiteindelijk alle geruchten, door dezelfde foto te posten op Instagram. "Vrijheid! Complimenten aan Sia. Onze prachtige regisseur."

Bron: Telegraaf, RTL, Shownieuws, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook