Hollywood Breakfast

Ai! Sterrenkoppel George en Amal Clooney hebben een duidelijke boodschap voor de paparazzi...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

George en Amal Clooney beschermen tweeling tegen paparazzi

De kersverse ouders genieten op dit moment samen met hun kroost van een welverdiende vakantie in Italië, maar ook hier zijn ze niet veilig voor de aanwezige paparazzi. Het sterrenkoppel werd samen met hun tweeling Ella en Alexander ongevraagd op de kiek gezet en besluiten dan ook om juridische stappen te nemen. “Fotografen van het blad Voici zijn over ons hek gedrongen, in een boom geklommen en hebben binnen onze omheining zonder toestemming foto’s van onze kinderen gemaakt”.

George en Amal zijn woedend op het blad, die in het verleden wel vaker is aangeklaagd voor het onrechtmatig plaatsen van foto’s van verschillende celebs. “Laat er geen misverstand over bestaan dat de fotografen, hun agentschap en het blad vervolgd gaan worden volgens de wet. De veiligheid van onze twee kinderen vraagt daarom". De komende tijd zullen er hoogstwaarschijnlijk dus ook maar weinig paparazzi op de loer leggen om het gezinnetje vast te leggen, want in al die rompslomp zit natuurlijk niemand te wachten.

Justin Bieber zoekt steun en rust bij dominee

De wereldster kondigde onlangs aan zijn overige concerten van zijn Purpose-tour af te zeggen, maar de reden van deze drastische beslissing liet hij vervolgens in het midden. Toch zou de zanger volgens de geruchten andere interesses hebben gekregen, waaronder zijn uitstapjes met dominee en tevens vaderfiguur Carl Lentz. Justin zou al langere tijd geen contact meer met zijn echte vader hebben en ook de band met zijn moeder zou de afgelopen tijd hard achteruit zijn gegaan, waardoor hij extra veel steun bij de dominee zoekt.

Hoewel de geruchten gaan dat de Canadees zijn wereldtour omwille het geloof zou hebben gecanceld, zou dit volgens de zanger zelf absoluut niet waar zijn. Wel gaf hij eerder aan serieuzer met het geloof bezig te zijn dan ooit tevoren. "Mijn geloof is sterker dan twee jaar geleden, beter, sterker, wijzer, vriendelijker". Ons hoor je ondertussen niet klagen over zijn uitjes met de dominee. Carl is namelijk allesbehalve een onaangename verschijning…

Prins Harry zet zich in tijdens Brits zomerkamp voor jongeren uit achterstandswijken

Hij mag dan misschien wel een prins zijn, een potje handbal laat hij niet aan zich voorbij gaan. Prins Harry bezocht gisteren een Brits zomerkamp, waarbij hij een dagje meeliep met de vrijwilligers. De prins stak de handen uit de mouwen en deelden fanatiek lunchpakketjes uit en hielp de vrijwilligers waar nodig. Maar de meeste indruk maakte hij toch wel toen hij besloot mee te spelen met het potje handbal wat de kinderen aan het spelen waren. De kinderen vonden het in ieder geval geweldig!

Laatste nieuws

Zie ook