Viral: Roze pool float flamingo blijkt ‘anders dan andere’ te zijn

Oeps!

Lees ook

Ga jij deze zomer nog op vakantie naar een zonnig oord, dan mag een trendy opblaasbedje zeker niet in je koffer ontbreken. Dat vond de vriendin van de Nederlandse Niek Deckers ook, maar eenmaal op de plaats van bestemming te zijn aangekomen, kwam ze tot een vervelende ontdekking. Oeps!

Dobberen

Stroopwafels, ijsjes, zwanen, je hebt ze in alle soorten en maten, maar de flamingo staat bij velen toch met stipt op nummer één. Het stel ging dan ook voor hun vakantie nog even snel naar de Intertoys, om daar een fashionable flamingo aan te schaffen.

Met het idee er uren in het water op te kunnen dobberen, pakte de vrouw het pakket met de flamingo uit. Helaas stond haar een vervelende verrassing te verwachten, want de roze flamingo was niet echt zoals ze ‘em in gedachte had.

Afwijking

“Deze flamingo is anders dan de andere flamingo’s op de wereld. Deze flamingo heeft namelijk een afwijking. Tijdens het opblazen van de flamingo was mijn vriendin erg teleurgesteld omdat dit niet was wat ze verwacht had”, begint Niek zijn bericht.

De roze pool float had niet de juiste silhouetten en de vriendin van Niek zag haar Instagram game dan ook in rook opgaan. “Graag hoor ik spoedig van jullie wat er mis is gegaan tijdens de zwangerschap van deze flamingo”, aldus een ietwat teleurgestelde vakantieganger.

Tsja, zie dan nog maar je vriendin op te vrolijken…

Lees ook: Deze floating game table wil je hebben

Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws

Zie ook