Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Wesley en Yolanthe zouden belazerd zijn door een goede bekende...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Amanda Balk enorm trots op eigen swimwear

Eindelijk is het dan zo ver voor de realityster: haar nieuwe badpakken- en bikinilijn is eindelijk gelanceerd. Amanda heeft de afgelopen maand aan haar eigen collectie badkleding gewerkt en is dan ook maar wat trots op het eindresultaat. “Het is echt iets dat bij mij past. Als ik op vakantie ben, ben ik altijd bezig met wat ik aan moet doen”.

De brunette heeft voor pikante setjes gekozen, omdat ze van mening is dat de vrouw echt wel wat mag laten zien. De bijzondere pakjes zijn dan ook erg sexy, maar naar eigen zeggen wel voor iedere vrouw geschikt. De realityster wil het hier overigens niet bij laten. Ik ga er nog meer ontwerpen. "Dit is echt iets wat ik wil blijven herhalen. Het is ook gewoon fashion en dat vind ik heel mooi om terug te brengen in badkleding".

Josje Huisman shockeert volgers met 'nieuwe' tatoeage

De zangeres heeft de afgelopen jaren al genoeg bewezen niet bepaald vies te zijn van een beetje naakt, maar volgens haar volgers gaat het ex-K3-lid nu wel heel erg ver. Op Instagram postte Josje een foto van een tatoeage: een Nike-teken op de intieme zone. Al snel werd het duidelijk dat het niet een foto van de zangeres zelf was, maar de toon was inmiddels al gezet. “Wat moeten je jongere fans hier wel niet van denken?”, vraagt een bezorgde vrouw zich af. Ondanks de vele kritiek die Josje op de foto kreeg, heeft het kiekje inmiddels al wel 5000 likes opgeleverd.

Wesley en Yolanthe 'belazerd' door goede bekende

Na zes jaar leek het er vorig jaar op het stel eindelijk hun villa in Vleuten had verkocht, maar gisteren werd bekend dat deze deal toch niet positief is afgerond. Quotenet meldt nu dat de 'koper' destijds door middel van vervalste bankafschriften het huis had gekocht. Ook was hij een goede bekende van de voetballer, zo meldt zijn zakenwaarnemer Guido Albers. "Hij heeft een maand in het huis gewoond toen bleek dat hij het niet kon betalen. Nu staat het huis weer te koop, tegen een marktconforme prijs".

De 'koper' zelf laat overigens doorschemeren dat er niks bijzonders aan de hand is. "Ik heb er niet zoveel over te zeggen, behalve dan dat we er goed uit zijn gekomen. Ik heb niks gedaan wat niet mag, maar kon het uiteindelijk niet rond krijgen. Wesley gunde het mij en dacht waarschijnlijk dat ik het wel rond zou krijgen, wat ik zelf natuurlijk ook dacht".

Bron: AD, Libelle

Laatste nieuws

Zie ook