Romantisch aanzoek bij waterval loopt niet zoals gepland

"Het blijft nog steeds één van mijn meest gênante momenten uit mijn leven"

Lees ook

Een huwelijksaanzoek gaat het vaak ook gepaard met flink wat stress en zenuwen. Die emoties zorgden er helaas voor dat het romantische aanzoek van Andrew Schuhmann niet helemaal liep zoals gepland…

Anders dan gepland

Andrew had het van begin tot eind gepland. Hij reisde samen met een vriend en zijn vriendin Kammie naar de Havasupai Falls in Arizona. Daar zou het koppel een foto maken waarbij ze in het water springen, maar vlak voor de sprong zou Andrew op z'n knieën gaan en haar de grote vraag stellen. Zijn vriend zou het hele tafereel vastleggen.

Met zo'n strakke planning kan er niets mis gaan – zou je denken. Helaas wel… Het plan van Andrew viel letterlijk in het water. Hij ging op het desbetreffende moment op zijn knieën en greep naar de ring. Echter was die nergens te bekennen.

Eind goed, al goed

In een snelle reactie vertelde hij Kammie dat hij de ring had laten vallen. "Ik wist niet meer wat ik moest doen en uiteindelijk heb ik haar alsnog ten huwelijk gevraagd. Gelukkig zei ze ja." Vervolgens zochten de tortelduifjes maar liefst drie (!) uur lang naar de ring, zonder resultaat. "Het blijft nog steeds één van de meest gênante momenten uit mijn leven", aldus Andrew.

Ondanks de blunder, is er een happy ending. Kammie en Andrew zijn inmiddels 4 jaar getrouwd. Gelukkig kunnen de twee er jaren later wel om lachen. "De beelden hebben we uiteindelijk getoond op de huwelijksreceptie."

Lees ook: Fotograaf maakt gigantische fout tijdens vastleggen van huwelijksaanzoek

Bron: HLN, Beeld: Istock, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook