Baby die werd geboren met drugsverslaving herken je niet meer terug

Toen de kleine Coleman werd geboren, was het nog maar de vraag of hij het zou gaan redden. Nu, herken je hem niet meer terug. 

Lees ook

Toen de kleine Coleman werd geboren, was het nog maar de vraag of hij het zou gaan redden. Nu, slechts maanden later, herken je hem niet meer terug.

Verslaving

Door de verslaving van zijn moeder, werd baby Coleman niet alleen zelf geboren met een drugsverslaving, maar ook met een ernstige maagaandoening. Zijn ouders konden niet voor hem zorgen en daarom werd het kleine ventje opgenomen in het gezin van Blaine Hamilton en haar ouders.
"Hij was ondervoed en blootgesteld aan schadelijke drugs", vertelt de moeder van Blaine aan Buzzfeed. "Hij werd toen hij acht weken oud was naar een kinderziekenhuis gevoerd."

Toen en nu

Beetje bij beetje werd de kleine Coleman sterker en gezonder. Ondertussen was hetgezin druk bezig met de adoptieprocedure. "Geboren met drugsverslaafde ouders, verwaarloosd en met ondergewicht na zijn geboorte. Toen nam mijn familie hem op en kijk nu naar hem. #Eindelijkdeonze", schrijft Blaine op Twitter. Daarbij deelde ze foto's van Coleman toen hij net in het gezin werd opgenomen en van het ventje nu. Je herkent hem niet meer terug!

Lees ook: Moeder onder vuur door foto van baby met piercing

Bron: Nieuwsblad, Beeld: Twitter, Istock

Laatste nieuws

Zie ook