Shoppers doen opmerkelijke ontdekking op bord van nagelsalon

Oplettende shoppers wisten niet wat ze zagen toen ze langs TN Nails in het Engelse Cheltenham liepen. Awkward!

Lees ook

Oplettende shoppers wisten niet wat ze zagen toen ze langs TN Nails in het Engelse Cheltenham liepen en het bord van de beautysalon zagen… Oeps!

Ongelukkige beschadiging

Eerder deze maand was het bord van de salon beschadigd en de letter T van 'TN Nails' verloren gegaan. Doordat de eigenaar had gekozen voor een sierlijk lettertype, leek er ineens een hele andere tekst te staan. De N had meer weg van een A, waardoor het net leek of er ANals stond geschreven… Akward!

Voorbijgangers konden echter wel lachen om de ongelukkige beschadiging en deelden foto's van het tafereel via social media. Zo schreef een van hen op Twitter: 'Gespot in Cheltenham. Ik ben toch niet de enige die het ziet?'

Niet de eerste keer

Het is zeker niet de eerste keer dat een bord of logo het hele internet over gaat. Zo sloegen sommige bedrijf de plank volledige mis met een spelfout of een bepaalde naamkeuze. Een ondernemer in Thailand gaf zijn restaurant bijvoorbeeld de naam: The Poo Restaurant. Via Trip Adviser geeft een van de klanten aan dat men zich niet moet laten misleiden door de naam. Poo zou namelijk krab betekenen.

Lees ook: Man met opgespoten lippen gaat viral

Bron: Mirror, Beeld: Istock, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook