Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Onherkenbaar: Macaulay Culkin ziet er beter uit dan ooit

Holy guacamole, Macaulay Culkin ben jij dat écht?! Van het eens zo schattige jongetje uit de Home Alone reeks was de afgelopen jaren niets meer over. De 36-jarige acteur kampte volgens Amerikaanse media al tijden met een alcohol- en heroïneverslaving. Ook werd hij gearresteerd voor het bezit van marihuana en greep hij vaak naar pijnstillers. Een buurvrouw van de acteur liet destijds weten dat hij er zó slecht uitzag dat hij veelal werd aangezien voor een zwerver. Toch vertelde zijn woordvoerder toen dat hij een goede gezondheid had.

2. Herkenbaar? Dit overkomt iedereen tijdens eerste vakantie met liefje

Ga je voor het eerst met je grote liefde op vakantie? Dat is natuurlijk superleuk en spannend, maar er zijn ook een aantal dingen die altijd gebeuren bij stellen die voor het eerst samen weg gaan. Herkenbaar?

3. 7 Tekenen dat hij (nog steeds) tot over zijn oren verliefd op je is

Als we ergens onzeker over zijn, is het wel of hij je (nog) leuk vindt. Tja, eerlijk is eerlijk: hoe langer de relatie duurt hoe minder mensen hun best gaan doen. Twijfel je of je een tussendoortje of serious business bent voor hem? Volgens Cosmopolitan UK zijn dit dé zeven tekenen dat hij nog steeds helemaal into you is:

4. Houd je niet van sporten? Dat kan komen doordat je heel intelligent bent
Kom je niet graag in de sportschool? Dat kan erop wijzen dat je slim bent.

5. Yolanthe verbaast met killerbody
Dat Yolanthe heel wat uurtjes in de sportschool heeft doorgebracht, is duidelijk te zien in haar laatste Insta-post. Wauw, wat ziet ze er goed uit!

Laatste nieuws

Zie ook