Is dit de meest bizarre tattoo ooit?

Wat vind jij?

Lees ook

De Engelse Kenny Ollerenshaw valt nogal op met zijn nieuwe tattoo. Zo liet de man een tattoo zetten op zijn borstkas, waarop het lijkt alsof een kleine man zijn lichaam bestuurt. Ja, dit is misschien wel de meest bizarre tattoo ooit…

Viraal

De bizarre tattoo is onderhand al vaker dan een miljoen keer gedeeld en gaat de hele wereld over nu. De trucker bedacht een wel heel bijzonder concept voor op zijn borstkas. Zo lijkt het alsof hij zelf een mini-man is die achter een stuur zit.

Zijn zoon was de eerste die zijn tattoo mocht zien. "Hij vond het er wel cool uitzien, maar ik had niet gedacht dat het viraal zou gaan", aldus de man. "Het is allemaal een beetje uit de hand gelopen. Mijn zoon heeft zelfs al tegen mijn moeder gezegd dat ik beroemd geworden ben", vertelde hij tegen Daily Mail.

Meningen verschillen

Terwijl de een de tatoeage geniaal vindt en supercreatief, vindt de ander de tattoo afschuwelijk. "De grootste vergissing uit zijn leven", zegt de ene. "Een prachtige afwerking", vindt iemand anders. "Een topscore ook voor creativiteit, maar ik zie er mezelf niet mijn hele leven mee rondlopen." Benieuwd naar de bijzondere creatie? Kijk mee.

Lees ook: Real life Hangover: Man wordt wakker met tattoo op zijn gezicht

Bron: Daily Mail, Beeld: iStock, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook