De Kardashian Kompilatie

Kim Kardashian wordt voor 85 miljoen euro aangeklaagd wegens patentschending.

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian aangeklaagd

Dat Kim Kardashian bekend staat als selfie queen, weet je. The queen herself heeft er zelfs een boek aan gewijd genaamd 'Selfish'. Niet een boek met tekst, maar een boek vol selfies van de Armeense schone. LuMee, het bekende smartphonecase met LED verlichting voor de perfecte selfie, vond niet alleen hierom Kim Kardashian het perfecte gezicht voor de accessoire lijn. Haar gigantische bereik heeft hier ook een rol in gespeeld. Nu is er een bedrijf, Snaplight, opgedoken die beweert dat Kim zijn patent op de lichtgevende telefoonhoes heeft geschonden. Volgens de uitvinder, Hooshmand Harooni, hebben zij in 2013 een patent verkregen en heeft LuMee Kim bewust gebruikt om de concurrent weg te werken. Hierom eisen ze een schadevergoeding van maar liefst 85 miljoen! Een woordvoerder van Kim heeft gereageerd op de zaak: "De eis van Snaplight is op niks gebaseerd en is de zoveelste poging tot geldklopperij. Kim heeft absoluut niets verkeerds gedaan".

Kourtney en Scott gaan opnieuw voor co-ouderschap

Volgens TMZ zouden Kourtney Kardashian en Scott Disick herenigd zijn en gaat Kourtney akkoord met een co-ouderschap, mits Scott zich aan de regels houdt. De twee zouden een paar goede gesprekken hebben gehad en gingen zelfs op een mini vakantie als echt gezin. Een bron vertelde aan TMZ dat de twee geen romantische bedoelingen hebben, maar dat ze als ouders van hun kinderen prima overweg kunnen samen.

Nog niet heel lang geleden leek de boel flink uit de hand te lopen toen Scott zijn ex Kourtney jaloers probeerde te maken door met andere vrouwen te zijn – en er vooral ook mee gespot te worden. Kourtney heeft toentertijd zelfs de kinderen bij Scott weggehouden.

Bron: nu.nl, TMZ

Laatste nieuws

Zie ook