‘Vermiste’ Derya reageert: “Ik heb hier geen tijd voor”

Twee van de drie vermiste Haaksbergenaren zijn inmiddels terecht.

Lees ook

Twee van de drie mensen die vermist waren in Turkije zijn terecht. Zo heeft de Nederlandse politie laat weten met Derya Breukers-Un en haar man Björn Breukers in Turkije te hebben gesproken. Nu blijkt dat Derya niet blij was met het telefoontje…

"Ik heb hier geen tijd voor"

Olaf Koens, RTL-correspondent probeerde gisteren met Derya te spreken, die samen met haar man en een vriend, Joey Hoffman, vermist waren. Terwijl Olaf haar probeert te spreken over de vermissing, lijkt Derya er niet van gediend te zijn. "Ik heb hier geen tijd voor", krijgt hij te horen, voor ze de verbinding verbreekt.

Vermist

Bjön, en zijn vrouw Derya uit Haaksbergen reisden naar Turkije om in de stad Silifke een nieuw leven op te bouwen. Joey, een goede vriend die eveneens uit Haaksbergen komt, ging tijdelijk mee om te helpen in hun nieuwe huis. Toen Joey heimwee kreeg naar huis, besloot hij terug te gaan naar Nederland. Op 8 juli zou Joey vanaf Adana op het vliegtuig stappen om terug te keren naar Nederland. Een goede vriend van de vermiste Joey, Thomas, vertelt dat hij nooit de op de luchthaven geweest is.

Onduidelijk

Het getrouwde stel bleek naast Joey ook enige tijd vermist te zijn, tot Derya vorige week een teken via Facebook haar familie een teken van leven gaf. Wat er verder precies gebeurd is, blijft voor alsnog onduidelijk. Ook is er niets bekend over het verblijf van Joey.

Lees ook: Nederland in de ban van bizarre verdwijningszaak

Bron: RTL, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook