Kritiek op Megan Fox na het delen van déze zeldzame foto van zoon

De foto is zó zoet!

Lees ook

Megan Fox deelt nauwelijks foto's van haar kinderen en wanneer ze dat wel doet, doet ze het meteen goed! Althans, dat was de bedoeling. Zo plaatste de beauty een collage op haar Instagram van haar gezin. Op een van de foto's is haar 4-jarige zoontje Noah te zien in een Frozen jurkje. Niet iedereen kon dit waarderen.

Frozen jurkje

Op de foto is te zien dat zoontje Noah, die inmiddels al net zo knap is als zijn moeder, poseert in een Elsa jurkje van Frozen. Vorig jaar vertelde Megan al eens aan Jimmy Kimmel dat Noah op zijn derde al graag jurkjes droeg. Waarom ook niet, toch?

Veel kritiek

Helaas waren niet al haar volgers op Instagram het hiermee eens. Zo vinden sommigen dat ze 'expres' een foto van haar zoon in een jurkje online plaatst, om maar mee te gaan met Hollywood hype, waarin niets gek genoeg is. Ook vinden sommige volgers het afschuwelijk dat ze het toelaat dat Noah een prinsessenjurk aan heeft.

Gelukkig zijn er ook veel fans die het juist kunnen waarderen. "Your kids are just as beautiful as you are! <3", is slechts een van de positieve reacties op de collage. Benieuwd naar de superschattige foto? Kijk mee.

Lees ook: Zo zag Megan Fox eruit voor alle plastische chirurgie

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook