De Kardashian Kompilatie

Blac Chyna lijkt een onverwachte move naar Rob Kardashian te maken...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian pronkt met voorgevel tijdens middagje shoppen

De realityster heeft een druk leven en dus ziet ze sommige familieleden wat meer dan de ander. Haar jongere zusje Kendall is voor haar modellencarrière enorm vaak op reis, dus besloten de twee een middagje samen door te brengen. De zussen vlogen naar New York om daar een flinke shopsessie te houden, al deed Kim dat niet per se in een outfit waar ieder doorsnee vrouw in zou shoppen. De brunette koos voor een zwarte top waarin haar borsten erg goed te zien waren. Haar beha liet de realityster voor de verandering – ahum – maar even thuis. Tsja, een typisch gevalletje fashion befort comfort

Blac Chyna neemt het op voor ex-geliefde Rob Kardashian

Ondanks dat de ruzie tussen Rob en ex-verloofde Blac Chyna nog in volle gang lijkt te zijn, wil de realityster niet dat iemand kwaad over de vader van haar dochter Dream praat. Terwijl ze door een massa van paparazzi bij haar auto probeert te komen, schreeuwt één van de fotografen ‘F*ck Rob’ naar Chyna toe. De realityster laat duidelijk horen hier niet van gediend te zijn. “Waag het niet om zo over de vader van mijn kind te praten”. Is een verzoening dan toch in zicht te zijn?

Een bericht dat is gedeeld door @pettyfrog op

Kanye West klaagt verzekeraar Lloyds aan na weigering schadevergoeding

De rapper blies in november zijn Saint Pablo Tour af doordat hij met gezondheidsproblemen kampte en in een psychiatrisch ziekenhuis in Los Angeles terechtkwam. De verzekeraar heeft sindsdien een onderzoek opgesteld naar de mentale gezondheid van Kanye, al vindt die het hele onderzoek maar veel te lang duren. De Fade-rapper eist dan ook een schadevergoeding van 8,5 miljoen euro, aangezien hij destijds tienduizenden dollars aan premies betaalde om op deze manier zijn concertreeks tegen overmacht, arbeidsongeschiktheid of ziekte te verzekeren.

Kanye heeft inmiddels een advocaat in de arm genomen die bovenop de zaak zit. "Er is niet betaald en ze geven ook niet aan of ze ooit van plan zijn uit te keren. Ze wekken de indruk op zoek te zijn naar een reden om niet te betalen, zoals het marihuanagebruik van Kanye". De advocaat van Kanye laat weten dat ze het hier niet bij laten zitten en hoopt dan ook op een goede afloop. "Artiesten betalen bakken met geld aan verzekeraars zoals Lloyds, om erachter te komen dat ze uiteindelijk niets uitbetaald krijgen".

Bron: Show, Oxygen, Nu.nl Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook