Wat is er eigenlijk gebeurd met Stacey Rookhuizen?

Where are you, Stacey?

Lees ook

Wie Stacey Rookhuizen zegt, denkt meteen aan de hoogblonde powervrouw uit de muziekbusiness, die naast haar eigen platenlabel, Stacey Records, ook veelal te zien was op tv.

Jury hier, jury daar

Zo zat ze van 2009 t/m 2011 in de jury bij X Factor. Na haar exit bij het talentenprogramma, betekende dat heus niet het einde van Stacey op tv. In 2012 presenteerde ze nog Project Catwalk, waarin ontwerpers de kans krijgen om hun carrière in de mode te lanceren en nam ze een jaar later wederom plaats in de jurystoel, deze keer in het programma The Next Pop Talent, naast Glennis Grace, Ruud de Wild en Xander de Buisonjé. We zagen haar ook nog voorbijkomen in de film Hartenstraat, maar toen was het even stil rondom de 31-jarige. Wat spookt zij nu uit?

Bombilate

Vorig jaar poogde ze een vlogcarrière van de grond te brengen op Facebook, maar de blondine houdt zich nu voornamelijk bezig met haar bedrijf Bombilate. Bombilate is een bedrijf in ‘buzzing’ videocontent en creatieve concepten voor merken. Hiermee richt Stacey dus meer op online formats en videocontent.

Focus

“Hiermee wil ik branded videocontent gaan maken. Geen commercials, ik haat commercials. Maar video’s die een van de g’s hebben: grof, grappig of geil, zodat mensen ze op social media gaan delen”, vertelt ze in een interview met The Next Entrepreneur. “Het idee is ontstaan toen ik als programmaontwikkelaar bij Talpa werkte. Als je een programma ontwikkelt, gaan andere mensen vervolgens aan de haal met de uitvoering. Terwijl ik het van A tot Z voor het zeggen wil hebben. Mijn focus ligt nu volledig op Bombilate.” Het moge duidelijk zijn dat Stacey absoluut niet stilzit!

Bron: Adformatie

Laatste nieuws

Zie ook