Hilary Duff reageert geniaal op body-shamers

En haar reactie heeft alles te maken met haar billen...

Lees ook

Hilary Duff plaatste gisteren een vakantiefoto van zichzelf als reactie op haar body-shamers. Op de foto is te zien dat Hilary aan de zee staat met haar 5-jarige zoontje. Al zie je alleen haar achterkant, inclusief haar billen. Bij de foto plaatste ze dan ook het volgende: "Kiss my ass."

Body-shamers

Nadat paparazzi foto's hadden gemaakt van de actrice en zangeres, kreeg ze nogal wat kritiek van de buitenwereld over de putjes in haar billen. Om haar body-shamers terug te pakken, plaatste Hilary kort daarna een foto van haar achterkant, waarin wat (bijna niet!) cellulite te zien is.

"Websites en magazines houden er van om de fouten van celebs te delen. Nou, ik heb ze! Mijn lichaam heeft me het grootste cadeau uit mijn leven geschonken: Luca", plaatste ze bij de Insta-post.

Trots zijn op wat we hebben

In de post vertelt Hilary dat ze bijna 30 is en haar lichaam gezond is. Ook zegt ze dat we juist trots moeten zijn op wat we hebben, en dat het tijdsverspilling is om steeds maar te wensen dat we perfect zijn. Om haar post af te sluiten, doet ze nog een shout out naar de body-shamers: "#kissmyass 😛✌🏻." Benieuwd naar de foto? Je ziet 'em hieronder.

Lees ook: Waarom iedereen het over deze foto van Hilary Duff heeft

Bron: Metro UK, Beeld: Getty Images, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook