Man gaat viral met bizar verzoek aan personeel van bar

Deze reactie van het barpersoneel zag hij waarschijnlijk niet aankomen. Ouch!

Lees ook

Toen Stephen hoorde dat zijn vriendin voor een vrijgezellenfeest een avondje zou doorbrengen in een kroeg in Newcastle, was hij niet bepaald happy. Daarom diende hij zo snel mogelijk een bijzonder verzoek in.

Bizar verzoek

Stephen vond het plan van de meiden maar helemaal niets en besloot de bar, met de bijpassende naam 'Filthy's Newcastle', om een vreemde dienst te vragen. "Hi, mijn vriendin gaat dit weekend met een vrijgezellenfeest naar Filthy’s. Ik vroeg me af of ik een van jullie werknemers kan betalen een oogje in het zeil te houden en ervoor te zorgen dat er geen andere mannen aan hun tafel zitten. Ik wil alleen niet dat het personeel dit laat weten aan de groep."

Keiharde reactie

Het barpersoneel vond het verzoek om de vrouw te bespioneren zo bizar dat ze het bericht deelden op hun Facebookpagina. "Voor iedereen die overweegt ons geld aan te bieden om hun partner te stalken… we zijn een bar, geen privédetectives/professionele perverselingen. We kunnen wel de finishing touch toevoegen met gepersonaliseerde kaartjes en champagne bij aankomst." Ouch!

Lees ook: Jongen stelt strikte regels op zodat vriendin niet vreemdgaat op stapvakantie

Bron: Yahoo, Beeld: Facebook, Istock

Laatste nieuws

Zie ook